PropertyValue
foaf:familyName
 • Makkonen
foaf:firstName
 • Tanja
?:jobtitle
 • Career Services Manager (fi)
 • Career Services Manager (en)
is foaf:member of
?:memberOf
foaf:name
 • Tanja Makkonen
foaf:plan
 • I'm responsible for the development and planning of all the Aalto University School of Business Career Services student services, e.g. job hunting trainings (planning, coordination, training), CV clinics, internship programs and grants in Finland and abroad and also marketing our services to students in different channels. I also give career counselling and job hunting advice to students.

  Aalto University School of Business Career Services follows the career development and labor market situation of School of Business M.Sc. graduates both at the time of graduation and 5 years after graduation. One of my responsibilities is to write & publish these career development reports.

  I'm the main editor of Aalto CareerWeb; our channel to provide Aalto students information on job hunting, career counselling and working life in general; it includes also the job portal. I'm also responsible for the social media strategy for Aalto Career Services.

  I have close contacts with School of Business students, corporate partners (mainly from HR) and alumni.

  __________________

  Founded in 1991, Career Services at the School of Business was the first of its kind in Finland.

  Career Services at Aalto University School of Business are based on long-term and diverse corporate relations and tight connections with our students. Our mission is to facilitate our students in finding relevant employment by mediating appropriate vacancies, organizing employer events and enhancing our students' job hunting skills.

  (en)
 • Vastuulleni kuuluu Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalveluiden opiskelijapalveluiden kehittäminen, suunnittelu & toteutus, mm. työnhaun koulutukset (suunnittelu, koordinointi, koulutus), CV-klinikat (yrityskumppanimme kommentoijina), harjoitteluohjelmat (korkeakouluharjoittelu ja ulkomaan harjoittelun apurahat), ura- ja rekrytointipalveluiden palveluiden markkinointi opiskelijoille sekä opiskelijaviestintä ja työnhaku- ja uraneuvonta opiskelijoille.

  Kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalvelut seuraa tiiviisti Kauppakorkeakoulusta valmistuneiden kauppatieteiden maisterien urakehitystä sekä työmarkkinatilannetta valmistumishetkellä. Omalla vastuullani on kerätyn datan tulkinta ja uraseurantaraporttien kirjoittaminen ja julkaisu.

  Olen myös Aalto CareerWebin päätoimittaja; vastuullani on CareerWebin sisältö ja sen kehitys. CareerWeb on Aallon opiskelijoiden uraportaali, jossa on työpaikkaportaalin lisäksi paljon tietoa mm. urasuunnittelusta ja työnhausta. CareerWeb on vain Aallon opiskelijoille, ja pääsy palveluun on aalto-tunnusten takana (https://into.aalto.fi/careerweb). Olen myös vastuussa Aalto University Career Services Facebook-sivujen kehityksestä, sosiaalisen median strategian luomisesta ja ylläpidosta sekä sisällön tuottamisesta.

  Työssäni olen läheisesti tekemisissä opiskelijoiden lisäksi myös Kauppakorkeakoulun partneriyritysten ja muiden läheisten yhteiskumppanien HR-asiantuntijoiden kanssa, ja lisäksi myös alumnien kanssa.

                                  

  Ura- ja rekrytointipalvelut on palvellut Kauppakorkeakoulun opiskelijoita vuodesta 1991 lähtien, olemme vanhin yliopistossa toimiva urapalveluyksikkö Suomessa.

  Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ura- ja rekrytointipalveluiden toiminta perustuu pitkäaikaisiin ja monipuolisiin yrityssuhteisiin sekä tiiviisiin opiskelijakontakteihin, mm. toimintaamme sparraa vuosittain opiskelijoista koostuva uraraati. Tavoitteemme on auttaa opiskelijoitamme työllistymään sujuvasti opintoja vastaaviin tehtäviin välittämällä opiskelijoillemme sopivia työpaikkoja, järjestämällä rekrytointitilaisuuksia ja kehittämällä heidän työnhakutaitojaan. Asiakkaitamme ovat sekä työnantajat että opiskelijat. Palvelemme myös Aalto-yliopistoa mm. tuottamalla tietoa työelämän tarpeista.

  (fi)
is bibo:producer of
foaf:topic_interest
rdf:type
foaf:workInfoHomepage