PropertyValue
teach:academicTerm
  • II (syksy, kurssi luennoidaan viimeisen kerran syksyllä 2014)
aiiso:code
  • KE-30.3100
teach:courseDescription
  • Elintarvikkeiden pilaajamikrobit ja -patogeenit; säilöntäaineet ja niihin liittyävä lainsäädäntö; elintarviketketjun mikrobologinen turvallisuus ja elintarvikehygienia prosessoinnissa sekä sanitointi ja HACCP; perustiedot elintarvikemikrobiologiasta ja elintarvikeketjun turvallisuuden hallinnasta; kurssilla pyritään edistämään opiskelijan omaa kriittistä ajattelua käyttämällä arkisia esimerkkejä elintarvikkeiden käsittelystä, pilaantumisesta ja turvallisuudesta, josta käydään keskustelua opetustilanteiden aikana. (fi)
teach:courseTitle
  • Mikrobiologia III (fi)
teach:ects
  • 3
teach:grading
  • Hyllätty, 1-5
foaf:homepage
dc:language
  • fi
rdf:type